Şanlıurfa'da hortumun ağır bilançosu: Güneş panelleri kağıt gibi savruldu, 4 yaralı!

Şanlıurfa'da hortumun ağır bilançosu: Güneş panelleri kağıt gibi savruldu, 4 yaralı!

Viranşehir'de geçtiğimiz gün yaşanan hortumda çok sayıda güneş enerjisi paneli kağıt gibi savruldu. 4 kişinin yaralandığı olayda hasarın boyutu olayın ardından gün ağırınca ortaya çıktı.

Şanlıurfa'da hortumun ağır bilançosu: Güneş panelleri kağıt gibi savruldu, 4 yaralı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VİRANŞEHİR- Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde şiddetli fırtına ve sağanak olayında hasarın büyüklüğünün bouyutu Güneş Enerjisi Santrali'nde de (GES) gözler önüne serildi. 

Şanlıurfa'da dün akşam saatlerinde etkili olan dolu yağışı en çok Birecik, Siverek, Suruç ve Viranşehir'de olumsuzluklara neden oldu. Viranşehir'de kilometrelerce yol alan dev hortum oluştu ve bu hortum ardında büyük hasar bıraktı. 

Ev ve işyerleri ile doğada tahribat yaşandı.

Hasarın boyutu, gün ağırınca daha da netleşti.

GES'TE BÜYÜK HASAR

İlçede bulunan GES'te panellerinin bulunduğu alanda büyük yıkım meydana gelirken, paneller tamamen kullanılamaz hale geldi.

Şiddetli rüzgarın etkisiyle konteynerler yerinden sökülerek savruldu. Olay sırasında bölgede bulunan 4 kişi yaralandı. 

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yetkililer, bölgede hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, hortumun yol açtığı zararın boyutunun gün ağarınca daha net ortaya çıktığı görüldü.

Hasar, gökyüzünden böyle görüntülendi.

Şanlıurfa'da hortumun ağır bilançosu: Güneş panelleri kağıt gibi savruldu, 4 yaralı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.